Bowling tisdagen den 15 januari
13.00-15.00

Lisbeth Karlsson har bokat banor åt oss i Birkahallen.
Adress Birkagatan 16 (nära S:t Eriksplan).

Vi samlas 12.30 och spelet startar 13.00. Banorna är bokade 13.00-15.00.

Kostnad för deltagare (medlemmar och medföljande) är 50 kronor.

Anmälan görs  senast 11/1 till foreningenvet@gmail.com eller
till Kerstin Wennberg tel 08/307884 (tel.svarare finns).

Sopplunch i konserthuset
den 18 januari – soppa serveras från 11.45

Var där 11.40 för att få biljett

Konserten börjar 12.15 och ger ca 45 minuter musik.

Anna Stefànsson violin
Nadin Jurdzinski viola
Stefan Lindgren piano

Vi får höra Bach 15 inventioner BWV 772-7856 för violin och viola. Arr Ferdinand David, Rebecca Clarke: Dumka: Duo Concertante och Bohuslav Martinu: Tre madrigaler för violin och viola.

Dagens soppa är rostad rotfruktssoppa som serveras med riven ost och rostad frömix.

Kostnad för soppkonserten är 150:- för medlemmar och 200:- för medföljande. Anmälan görs senast 14/1 till foreningenvet@gmail.se eller till Kerstin A (helst via SMS) 070 797 61 21. Föreningen har 12 biljetter till konserten.

Betalar gör du till föreningens bank- eller plusgiro.
Inbjudan kommer att skickas ut efter nyår.

Guidad tur på Nationalmuseum
tisdagen den 5 februari
14.00-15.00

Vi kommer att få en guidad visning av byggnaden. Visningen tar en timme och startar 14.00

OBS! Vi samlas i entréhallen 13.40. Klädförvaring och toaletter finns en trappa ner.

Kostnaden för medlemmar och medföljande är inte beslutad ännu. (Entrén till museet är fortfarande gratis, men vi måste betala för den guidade visningen).
Mer info kommer.

Anmälan och betalning görs senast den 28 januari till foreningenvet@gmail.com eller
till Kerstin Wennberg tel 08/307884 (tel.svarare finns).

Föredrag om artificiell intelligens
hos Stiftelsen för Strategisk Forskning
21 februari kl 14.00

Vi får lyssna till Olof Lindgren. Föredraget hålls i stiftelsens lokaler på World Trade Center (WTC) på 7 trappor. Ingång från Kungsbron (norra ingången). Föredragets längd är cirka en timme plus efterföljande frågestund.

Stiftelsen för Strategisk Forskning, SSF, finansierar forskning inom naturvetenskap, teknik och medicin med ungefär 600 miljoner kronor om året. SSF är en fri, oberoende aktör inom det offentliga forsknings-
finansieringssystemet.

Mer information om detta kommer senare.

Årsmöte 2019, torsdag 7 mars
på Tillväxtverket.

Mer information om mötet kommer senare.

Eckerölinjen i april

Det har kommit önskemål från flera medlemmar om att föreningen skulle ta en tur med Eckerölinjen. Styrelsen kommer att titta på möjligheterna att genomföra en tur under april månad.

Mer information om utflykten kommer senare.