Sopplunch i konserthusets
den 18 januari – soppa serveras från 11.45

Var där 11.40 för att få biljett

Konserten börjar 12.15 och ger ca 45 minuter musik.

Anna Stefànsson violin
Nadin Jurdzinski viola
Stefan Lindgren piano

Vi får höra Bach 15 inventioner BWV 772-7856 för violin och viola. Arr Ferdinand David, Rebecca Clarke: Dumka: Duo Concertante och Bohuslav Martinu: Tre madrigaler för violin och viola.

Dagens soppa är rostad rotfruktssoppa som serveras med riven ost och rostad frömix.

Kostnad för soppkonserten är 150:- för medlemmar och 200:- för medföljande. Anmälan görs till foreningenvet@gmail.se eller till Kerstin A (helst via SMS) 070 797 61 21. Föreningen har 12 biljetter till konserten.

Betalar gör du till föreningens bank- eller plusgiro.
Inbjudan kommer att skickas ut efter nyår.

Föreningen planerar att genomföra en bowlingträff i januari.

Mer information om detta kommer senare.

Föredrag om artificiell intelligens
hos Stiftelsen för Strategisk Forskning
21 februari kl 14.00

Vi får lyssna till Olof Lindgren. Föredraget hålls i stiftelsens lokaler på World Trade Center (WTC) på 7 trappor. Ingång från Kungsbron (norra ingången). Föredragets längd är cirka en timme plus efterföljande frågestund.

Stiftelsen för Strategisk Forskning, SSF, finansierar forskning inom naturvetenskap, teknik och medicin med ungefär 600 miljoner kronor om året. SSF är en fri, oberoende aktör inom det offentliga forsknings-
finansieringssystemet.

Mer information om detta kommer senare.

Årsmöte 2019, torsdag 7 mars
på Tillväxtverket.

Mer information om mötet kommer senare.

Eckerölinjen i april

Det har kommit önskemål från flera medlemmar om att föreningen skulle ta en tur med Eckerölinjen. Styrelsen kommer att titta på möjligheterna att genomföra en tur under april månad.

Mer information om utflykten kommer senare.