Följ med till KK-stiftelsen den 7 mars kl 14:00

I år firar stiftelsen 30 år!

https://www.kks.se/article/hurra-for-30-ar-med-kk-stiftelsen

År 1994 bildades ett antal forskningsstiftelser med kapital från de avskaffade löntagarfonderna som bas. KK-stiftelsen var en av dessa. Uppdraget sedan start är att finansiera forskning och kompetensutveckling vid Sveriges högskolor och nyare universitet när det sker i samverkan med näringslivet.

Det kapital som var grunden för verksamheten uppgick 1994 till 3,6 miljarder kronor. Mycket har uträttats på dessa 30 år. Genom god förvaltning har stiftelsen hittills kunnat finansiera projekt för över 11,5 miljarder kronor.

Den 7 mars kl 14 är vi välkomna till KK-stiftelsen, för att få veta mera om verksamheten som den bedrivs idag. Kaffe kommer att serveras i samband med mötet.

Mattias Jarl, som är ansvarig för flera av de pågående programmen på KK-stiftelsen, kommer att berätta om vad som är aktuellt på stiftelsen idag. Mattias har arbetat på stiftelsen i 10 år och har stor erfarenhet av verksamheten.

Adress: Kungsträdgårdsgatan 18

Denna aktivitet är kostnadsfri för medlemmar och medföljande, men vi vill att du/ni anmäler er senast tisdagen den 5 mars


Publicerat

i

av

Etiketter: